Okulumuz

YAKACIK AY YÜZLÜ ANAOKULU

Ay Yüzlü Anaokulu T.C.Milli Eğitim Bakanlııına bağlı olup, haftanın beş günü okul öncesi eğitimi vermekte olan bir kurumdur. Okulumuz, 800m2 doğa ile iç içe oyun alanı olan bahçesiyle hizmet vermektedir.

Binamız, 3 katlı olup müstakildir. Bahçe duvarlarımız yükseltilmiştir

Kurumumuzda farklı yaş gruplarına ait 5 adet sınıf, 1 kapalı oyun salonu, 1 yemekhane, 1 müzik odası ve her katta lavabolar bulunmaktadır. Okulumuzda her sınıf için 1 uzman öğretmen ile 1 yardımcı öğretmen görev yapmaktadır.

Yemekler, okulumuzun aşçısı tarafından günübirlik yapılmaktadır. Aylık yemek listesi her ay velilere mobil uygulama ile gönderilir.

Okulumuzun temizliği kendi temizlik personelimiz tarafından yapılmaktadır. Okulumuzun akademik programı Eylül ayında başlayıp Mayıs ayı sonunda bitmektedir. Okulumuz Yaz okulu Haziran 15 ile Ağustos 15 arasında uygulanmaktadır.

AY YÜZLÜ ANAOKULU

soğanlık yuva ,uğurmumcu anaokulu, yakacık kreşler, anaokulları soğanlık,kreşler yakacık, yuva uğurmumcu , soğanlıktaki anaokulları, uğurmumcudakianaokullari,kartaldaki kreşler,soğanlıktakianaokulları

Web Tasarım Seo & Yakacık Anaokulu